Festes Sa Pobla 2024 Sant Antoni

Días de Fiestas

Aquí podrás conocer los actos que tendrán lugar los días 16 y 17 de enero con motivo de las fiestas de Sant Antoni en Sa Pobla 2024 y descargar el programa completo de las fiestas incluyendo todos los actos de los días previos.

No te pierdas las fiestas de los municipios de Baleares. En nuestro portal podrás encontrar todos sus programas de fiestas. ¡Y disfrútalas!

Fiestas Sant Antoni en Sa Pobla 2024 16 y 17 de Enero

Martes, 16 de Enero 2024

 • A les 9 h. A la placeta de l’església ENRAMELLADA I AIXECAMENT DE L’ARC A càrrec de l’Obreria de Sant Antoni.
 • A les 10 h. A davant l’ajuntament SORTIDA A SA LLEBRE La jovenalla del poble va a sa Llebre a cercar llenya per als foguerons de la Parròquia i de l’Ajuntament, segons antiga tradició. Hi participa la Banda de cornetes de la confreria de Sant Antoni i la colla de Xeremiers Germans Aloy.
 • A les 14.30 h. A la placeta de l’església SORTIDA DELS DIMONIS I DE SANT ANTONIACOMPANYATS DE LES CANTADORES Cercavila per les places i carrers del poble. Us demanam que tengueu respecte per als dimonis, Sant Antoni i les cantadores. Cuidem la festa, que és el nostre patrimoni!
 • A les 18.45 h. A davant l’ajuntament CERIMONIAL DE LA SANCIÓ HISTÒRICA A càrrec d’Arrels Teatre, acompanyats per la Banda de Música de sa Pobla i els xeremiers “Xerebiols”, per començar la revetlla de Sant Antoni.
 • A les 19.45 h. A davant l’ajuntament SORTIDA CAP A COMPLETES Dels Dimonis Paralímpics del Grif, Dimonis i Tamborers d’Albopàs, Batukada d’Albopàs, Dimonis de l’Obreria i de l’Ajuntament, Colla de Gegants, Xeremiers, Caparrots, Caparrots minyons i Banda de Música de sa Pobla fins a l’església.
 • A les 20 h. A l’església COMPLETES SOLEMNES Presidirà i predicarà Mn. Jordi Gayà Estelrich. Els cants seran interpretats pel Cor de Sant Antoni, constituït pels cantaires de la Coral de sa Pobla i per altres cantaires procedents de diversos pobles de Mallorca (Alcúdia, Pollença, Campanet, Moscari, Sencelles…), acompanyat a l’orgue per l’organista Miquel Bennàssar i dirigit per Jacint Soberats
 • A les 21 h, aproximadament. A la plaça Major ACTUACIÓ DE L’ESCOLA FESTA DE SA XIMBOMBA
 • A les 21.15 h. A la plaça Major TRADICIONALS BALLS DELS DIMONIS ACOMPANYATS DE LES CANTADORES CAPARROTS I CAPARROTS MINYONS ACOMPANYATS PER LA BANDA DE MÚSICA
 • Nota: abans del piromusical cantarem tots junts, amb l’Escola de Festa Sa Ximbomba i la Banda de Música de Sa Pobla. Advertència: no podrà pujar ningú damunt els cadafals.
 • A les 21.45 h. A la plaça Major XXV ESPECTACLE PIROMUSICAL Disseny pirotècnic i musical en homenatge a Jaume Caldés Quetglas, a càrrec de Tomàs Ramis i disseny d’il·luminació a càrrec de Pedro Marcé.
 • A les 22 h. A les places Alexandre Ballester i església V FOGUERÓ I GLOSADA POPULAR
  Obert a tothom que vulgui gaudir de la festa més autèntica. Hi haurà foc, caliu, menjar, beure i gloses. Duis les vostres ximbombes! Podeu aconseguir els tiquets al web ticketib.com.
  Menú de carn i/o vegà, pa, beure i postres: 13 €. Organitza: Col·lectiu Sa Negreta.
  Col·labora: Ajuntament de sa Pobla i AEG Sa Marjal.
 • A partir de les 00.30 h. A la plaça Alexandre Ballester XIMBOMBADA I GLOSADA POPULAR
  Participa-hi! Du la teva ximbomba per cantar tots plegats.
 • A les 22.15 h. A la plaça Major XXXV TROBADA DE CANTADORS I XIMBOMBERS

Miércoles, 17 de Enero 2024

 • A les 10 h. CERCAVILA A càrrec de la colla de xeremiers Germans Aloy.
 • A les 11 h. A l’església MISSA SOLEMNE Presidida per Mn. Joan Bauzà Bauzà, Canonge de la Seu. Ofrena de productes del camp i ball a càrrec de Marjal en Festa. Es lliurarà la Tau d’Or per part de l’Obreria.
 • A les 16.30 h. A la placeta de l’església TRADICIONALS BENEÏDES A càrrec de Mn. Joan Bauzà Bauzà, Canonge de la seu de Mallorca. Presència de la colla de xeremiers Germans Aloy, plantada de la Colla de Geganters de sa Pobla acompanyats per la colla de xeremiers Xerebiols i la Banda de cornetes de la confraria de Sant Antoni. Desfilada de carrosses i comparses, per l’itinerari de costum, amb la participació dels dimonis de l’Obreria de Sant Antoni. Itinerari: Carrer Comerç, carrer Crestatx, carrer Lluc i plaça Major. En acabar, lliurament dels premis participatius, corresponents a la desfilada de carrosses a davant l’Ajuntament.
 • A les 17.30 h. A davant l’ajuntament DORMIDA DE SANT ANTONI Cercavila dels diferents elements que integren la festa de Sant Antoni, de l’Ajuntament fins a l’Església, i posteriorment fins al Museu de Can Planes, en un acte de cloenda de la festa. S’acaben aquests dies de foc, olors, sentiments i colors.
 • A continuació, a Can Planes - espais d’art i cultura SORTEIG ASPIRANTS CAPARROTS I CAPARROTS MINYONS 2025

Descargar Programa completo Festes Sa Pobla 2024 Sant Antoni

 • La mayoría de programas de fiestas pesan bastantes MB, por lo que el tiempo de descarga puede ser algo elevado dependiendo de su conexión a Internet.
 • Para descargar el programa de fiestas, haga click derecho en los enlaces que verá a continuación y seleccione “Guardar enlace como…”, o bien haga click izquierdo para visualizar directamente el PDF en su navegador web.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir

Más información